Duurzame energie

CV Servicebureau Midden Limburg VOF

Belenbroeklaan 61
6093 BT  Heythuysen

0475-492371

cvmiddenlimburg@gmail.com

Duurzame energie

Warmtepompen


In onze omgeving is veel ongebruikte energie aanwezig in de aarde, het water of de lucht. Een warmtepomp kan deze gratis energie omzetten in bruikbare warmte of koude. Een warmtepomp kan ingezet worden om uw woning of bedrijfspand te verwarmen, te koelen en om kraanwater te verwarmen.


Warmtepompsystemen zorgen voor een comfortabel klimaat in alle seizoenen én voor een hoge energiebesparing.

Door de warmtepomp te combineren met zonnepanelen heeft u een volledig duurzame energievoorziening!


Houtvergasser

 

Bespaar gemakkelijk 50% op uw gasrekening door het hoge rendement van een houtvergasser. Kunt u op een gemakkelijk goedkope manier aan hout komen denk hier bij aan rest- of afvalhout, dan kunt u nog meer besparen. Hoe vroeger u investeert in alternatieve energie des te sneller de investering zich terug betaalt omdat de energieprijzen alleen nog maar zullen stijgen. U hoeft enkel de houtvergasser te vullen met hout en aan te steken om uw bedrijfspand of woning te verwarmen.


Zonneboiler

 

Bijna de helft van uw energie(kosten) voor warm water kunt u besparen als u kiest voor een zonneboiler. Bovendien voorkomt u flinke hoeveelheden CO2-uitstoot omdat zonne-energie gebruikt wordt in plaats van fossiele brandstoffen.

Een zonneboiler is altijd duurzaam: zonlicht raakt nooit op, en bij gebruik van zonne-energie komt nauwelijks CO2 vrij. Als zonneschijn even onvoldoende is, dan stookt een naverwarmer het water warm.0475 - 49 23 71


CV Servicebureau Midden Limburg 

Belenbroeklaan 61

6093 BT  Heythuysen

cvmiddenlimburg@gmail.com


Copyright 2019© All Rights Reserved